Kövess minket a Facebook-on! www.adastra.hu
webshop
 
TŰZIJÁTÉK ÁRAJÁNLAT
 
 
TŰZIJÁTÉK ÁRAJÁNLAT


TÁJÉKOZTATÓ!

A 2011-ben megváltozott pirtoechnikai kormányrendelet lehetővé teszi, hogy magánszemélyek magánterületen,egész évben mindenféle különös engedély nélkül tűzijátékot működtessenek el saját felhasználás során!


Engedély nélküli tűzijátékok magánszemélyeknek EGÉSZ ÉVBEN !!!!

EGÉSZ ÉVBEN SZILVESZTER !!!!

 

A " profi " tűzijáték hatósági engedélyköteles, melynek díja: 3.000 - 55.000 Ft!!!  között.

"Kompakt" tűzijáték                        30-70.000 Ft + engedély

Esküvőkre, kerti partikra, családi ünnepekre ajánlott egyszerű tűzijáték, amelyet a megrendelő videóanyag alapján üzletünkben kiválaszthat.

Parti tűzijáték :                                 80.000 Ft-tól + engedély

Színpompás kerti tűzijáték, mely során szikraszökőkutak, színes tűzkerekek kápráztatják el a nézőket hangos durranások, fütyülések, üstökösök és kisebb-nagyobb csillagbombák, bombettatelepek kíséretében.
Ajánljuk: esküvőkre, családi, baráti összejövetelekre, garden-partikra.

Ünnepi tűzijáték I.:                        150.000 Ft-tól + engedély

Bombettatelepek effektjeinek százai bolyonganak a levegőben, sivító, ropogó hangokat adó bombák csillagjai törik meg a szikrák látványos képeit. Szín és effektváltós termékek különféle fajtái váltogatják egymást. A fináléban a legkülönfélébb bombák kavalkádját láthatjuk az égbolton. A műsort ezüstösen aláhulló Görögtűz zárja.
Ajánljuk: falunapokra, vállalati ünnepségekre, kulturális rendezvényekre, bálokra, iskolai programokra.

Ünnepi tűzijáték II.:                       250.000 Ft-tól + engedély

Kis és nagy kaliberű bombettatelepek fellövése után pálmafák borítják be az eget, ezüstösen csillámló, villogó bombák kíséretében. A tűzijáték során használhatunk különböző alakbombákat is (pl. gyűrű, Szaturnusz, lóhere, szív, dupla szív, spirál, csillag), valamint piros-fehér-zöld színekben pompázó rómaigyertyákat. A fináléban fokozva a hangulatot, az egész égboltot betöltik az óriási krizantém és fűzfa bombák színpompás látványa, ezeket színváltós ill. effektváltós gömbbombák és cilinderbombák kísérik.
Ajánljuk: falunapokra, városi rendezvényekre, reklámcélra, sportrendezvényre, kulturális programokra

Ünnepi tűzijáték III.:                              500.000 Ft-tól

Látványokban gazdag tűzijáték-show. Bombetták és csokorbombák sokasága különféle tűzijáték-rakéták, rómaigyertyák és tűzmozsarak fölött óriási kivirágzó fűzfabombák és krizantémok bontanak. Gyűrű alakú és Szaturnuszt formáló bombák játszanak a színekkel. A fináléban hangos durranások fütyülések kíséretében az egész égbolt megtelik az óriás krizantémok, pálmák, fűzfák színes és szikrázó csillagaival.
Ajánljuk: megnyitó ünnepségekre, kulturális programokra, városi nagyrendezvényekre, konferenciák zárásaként.

Tűzijáték parádé:                                   800.000 Ft-tól

A teljes termékpalettánkat felvonultató tűzijáték parádé, amely az aláfestő zenéhez szorosan illeszkedve, követve annak hangulati változásait elvarázsolja a nézőközönséget. Szikraszökőkutak, tűzvulkánok, bombettatelepek ontják ropogó, fütyülő színes effektjeiket, miközben fölöttük színes rómaigyertyák üstökösei szelik át az eget egymást keresztezve. A fináléban óriási gömbbombák, tűzmozsarak sziporkái, csodálatos színekben pompázó „pálmaliget”, többszörösen szín- és effektváltós 100-300 méter átmérőjű krizantémok kápráztatják el a nézősereget.
Ajánljuk: városi és országos nagyrendezvényekre, cégek reklámkampányainak színesítésére, kulturális rendezvényekre.

A feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák!

Végleges árajánlatunkat a területet megtekintése, illetve a megrendelő egyéni kívánságai alapján személyes megbeszélés után alakítjuk ki!

SPECIALITÁSOK

Szalontűzijáték , színpadi pirotechnika:    60.000 Ft-tól

Kisebb tűzijáték - effektek egy színházi gálaműsort, divatbemutatót vagy koncertet is színesíthetnek a produkció kiegészítésként. 

Pirográfia:

A tűzijátékok kiegészíthetők bármilyen embléma, vagy egy rövid szöveg megjelenítésével bármekkora méretben bengálégők segítségével: -piros, -sárga, -zöld, -kék, -fehér színekben.
A tűzképek árai az egyedi alakok miatt egyedi árszabásúak.

Vízi tűzijáték                                                 300.000 Ft-tól

A vízpart lehetőségeit kihasználva a tűzijáték során különböző látványos effekteket adó vízibombákkal és egyéb vízi specialitásokkal egészítjük ki a műsort.

Újdonság !!!!!

Tűzijáték - Lézer- show                Ár: egyéni megbeszélés alapján

A tűzijáték és a lézer-show legjobb effektjei kiegészítik, illetve felerősítik egymást, melyeknek segítségével soha nem látott égi fényparádét van lehetőségünk bemutatni.

Esküvői ajánlataink...

Hírlevél
 
Akció
Videó
Partnereink
TŰZIJÁTÉK   •   LÉGGÖMB DEKORÁCIÓ   •   TERMÉKEK   •   LÉZER SHOW   •   Adatkezelési szabályzat    •   ászf.   •    Webshop szabályzat
  Uniweb Design
Ad Astra Pirotechnika Kft.    Cím: 4028 Debrecen, Szigligeti u. 5.3/9.    Mobil: 30/9253-056, 30/9958-384    Tel/Fax: 52/436-351    E-mail: